קנייה בחנות, איסוף עצמי, משלוחים ותמיכה זמין בין הימים א’-ה’ בין השעות 10:00-16:00 - זמן אספקה למוצרים - עד 7 ימי עסקים מיום קבלת ההזמנה

   
 

  1. קטלוג
  2. סירים ומחבתות
  3. /
  4. אווינוקס מקס - פינגווין

סיר קוסקוס נירוסטה עם מכסה 24 ס"מ 9+5 ליטר אווינוקס מקס

סיר קוסקוס נירוסטה עם מכסה 24 ס"מ 9+5 ליטר אווינוקס מקס
מוצר יוקרה מבית אווינוקס מקס עשוי נירוסטה משובחת , תחתית עבה לפיזור חום אופטימלי,
אינו מכיל ציפויים או חומרי צבע המסכנים את הבריאות עומד בכל התקנים המחמירים.
הסיר מתאים לאינדוקציה.

מצרכים לקוסקוס:
2 כוסות סולת
2 כוסות מים רותחים
1/2 כוס שמן צמחי (קנולה, חמניות, סויה)
2 כפיות מלח

למרק ירקות (עם או בלי עוף):
4 תפוחי אדמה
1 דלורית
מלבן דלעת (אלה שנמכרים בסופר בניילון נצמד)
2 קישואים או זוקיני
2 ענפי סלרי (ענף + עלים), שטופים היטב
3 גזרים
1 קופסת שימורים גרגירי חומוס (או קפוא)
2 כפות מלח
1/2 כפית פלפל לבן
כפית שטוחה כורכום
1/2 כוס עגבניות מרוסקות או כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפות אבקת מרק עוף (לא חובה)
1/2 כפית פפריקה חריפה (למי שאוהב את המרק מעט פיקנטי)
4 חלקי עוף (כרעיים או שוקיים) – למי שרוצה גרסה בשרית
2 כפות שמן

אופן הכנת הקוסקוס:
– בקערה רחבה שמתאימה למיקרו (תוודאו קודם שיש לקערה מכסה), מניחים את כל המצרכים ומערבבים היטב עד שהסולת סופגת את כל הנוזלים.
– מכניסים למיקרו למשך 4 דקות.
– מוציאים, מועכים ומערבבים עם מזלג כדי להפריד את הגרגרים במשך דקה ומכניסים שוב למיקרו ל-3 דקות.
– מוציאים, מערבבים היטב עם מזלג במשך דקה ומניחים לקוסקוס להתקרר מעט.
– מעבירים את הקוסקוס למסננת מיוחדת לקוסקוס (אפשר לקנות אותה בחנויות לכלי בית או בחנויות חד פעמי) מעל קערה גדולה ומערבבים עם הידיים תוך כדי לחיצה על הקוסקוס עד שהקוסקוס עובר דרך המסננת ונוצר קוסקוס אוורירי ודק. אם יש גושים שלא מוכנים לעבור דרך המסננת אפשר להפטר מהם.
– שומרים את הקוסקוס בקופסה סגורה אחרת הוא יתייבש לכם.

אופן הכנת המרק:
– חותכים תפוחי אדמה, גזר, דלורית, דלעת וקישואים לקוביות גדולות. את הגזר והקישואים חותכים לפרוסות עבות.
– בסיר גדול מאוד מחממים שמן וצורבים את חלקי העוף במשך 5 דקות משני הצדדים. מוסיפים מים רותחים עד גובה 3/4 סיר ומבשלים במשך רבע שעה. מדי פעם מכפים את הקצף והשומן שמצטבר למעלה.
– אם מכינים גרסה צמחונית, מתחילים בטיגון הגזר ולאחר 3 דקות מוסיפים תפוחי אדמה לטיגון של 3-4 דקות. מוסיפים מים רותחים עד לגובה 3/4 סיר ומבשלים במשך 5 דקות.
– לאחר שהעוף התבשל חלקית או אחרי שטיגנתם את הגזר ותפוחי האדמה והוספתם מים, מוסיפים את שאר הירקות (כולל הסלרי) וגרגירי החומוס.
– מתבלים במלח, פלפל לבן, כורכום, עגבניות מרוסקות, אבקת מרק עוף ופפריקה וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים. בסביבות חצי שעה.
– מוציאים את הסלרי ומגישים מעל הקוסקוס.



מק"ט: 10055024
מחיר: 335
כמות
logo בניית אתרים